• Dolar
    32.478
  • Euro
    34.812
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.427
KIRIKKALE
25°
04:54

Öğleye kalan Süre

Ümit Duman'a Yeni Görev

CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı ,ve Belediye Meclis Üyeliğine seçilen Veteriner Hekim Ümit Duman'a Kırıkkale'de yeni görev verildi.


Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayı ve 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Meclis Üyeliğine seçilen Veteriner Hekim Ümit Duman'a Kırıkkale'de yeni görev verildi.

KOLLARI SIVADI

Ümit Duman yapmış olduğu açıklamada "Kırıkkale Halkımızın teveccühü ile seçim sonucunda Başkanımız Sayın Ahmet Önalın takdiri ve Belediye Meclis Üyelerimizin oy birliği sonucunda Belediye Encümeni olarak resmi görevimize başladık.

Ayrıca Başkanımızın özel olarak görev vermesiyle Kırıkkalemiz içindeki Sokak Hayvanlarıyla İlgili çalışmalarda da bulunuyoruz bu kapsamda bugün Belediye Veteriner İşleri Müdürümüzden bilgi aldık. Ayrıca Bugün Kırıkkale Hayvan Hakları Koruma Derneği Başkanı Sayın Sultan Sarıaydınlada görüşerek durum değerlendirmesi yaptık. Kırıkkalemiz Bizim Evimiz Çalışmalarınızı Çok Yoğun Bir Şekilde Devam Ediyoruz."dedi.Kırıkkale'mizin genç siyasetçilerinden olan Ümit Duman'ı tebrik eder ,Yeni görevinde başarılar dileriz.

İlginizi Çekebilir

Bariyeri kaldıramayınca arasından geçti

İlginizi Çekebilir

İki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 7 kişi yaralandı.

İlginizi Çekebilir

5 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

24547

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#